maintop
Skip Navigation Linksصفحه اصلی > آرشیو اخبار دانشکده

نحوه پذيرش در مقطع دكتري

پذيرش دانشجو در دوره های دكتري پرديس دانشگاه شيراز

پرديس دانشگاه شيراز در نظر دارد جهت تكميل ظرفيت نيمسال اول يا دوم 93-92 در رشته هاي مختلف دكتري پس از اعلام نتايج كنكور سراسري در صورت عدم تكميل ظرفيت بر اساس شيوه نامه پذيرش دانشجو كه توسط وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ابلاغ شده است اقدام به پذيرش دانشجو نمايد.

شرایط عمومي  پذیرش دانشجوی دكتري

1- دارا بودن صلاحيت عمومي جهت ادامه تحصيل.

2- نداشتن منع قانوني ادامه تحصيل از لحاظ خدمت وظيفه عمومي براي داوطلبان ذكور

شرايط اختصاصي پذيرش دانشجوي دكتري

1- داشتن گواهی معتبر پایان دوره کارشناسی ارشد در رشته هاي قابل قبول ( مطابق با جدول معرفي رشته هاي دكتري موجود در سايت) که مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشد.

* مدرك كارشناسي ارشد داوطلبين بايد با رشته ثبت نامي مرتبط باشد.

*توجه: مدرك معادل جهت ثبت نام در واحد بين الملل دانشگاه شيراز قابل قبول نمي باشد.

داوطلبين گرامي پس از قبولي و پذيرفته شدن در رشته ثبت نامي مربوطه لازم است جهت معافي زبان مدارك موجود در جدول را ارائه نمايند

2- ارائه نمره قابل قبول از يكي از آزمونهاي زبان انگليسي به شرح زير:

سطح

نمره

TOEFL paper-based

IELTS   Academic

IELTS  General

6.5

TOFEL اينترنتي

MCHE

TOLIMO

آزمون نيمه متمركز دكتري

50%

آزمون دانشگاههاي مادر

60%

در صورت عدم ارائه نمره قابل قبول در زمان آزمون شفاهي، پذيزفته شدگان موظفند تا قبل از آزمون جامع نسبت به ارائه نمره قابل قبول اقدام نمايند.

شرايط تحصيل در دوره دكتري

1-تحصيل در دوره دكتري به صورت تمام وقت مي باشد.

2- طول دوره دكتري 4 سال (معادل 8 نيمسال) مي باشد.

3- تعداد واحد مورد نياز براي فارغ التحصيلي در برنامه دكتري شامل 18 واحد آموزشي و 18 واحد رساله دكتري است.( تعداد واحد دوره هاي رزيدنسي دامپزشكي مانند جراحي دامپزشكي و... 60 واحد مي باشد.)

4- محتواي آموزشي برنامه هاي واحد بين الملل دانشگاه شيرازمطابق با محتواي آموزشي دانشگاه شيراز خواهد بود.

5- پرداخت شهريه ثابت در هر نيمسال تحصيلي الزامي است حتي اگر دانشجو در مرخصي تحصيلي و يا فرصت مطالعاتي باشد و يا آنكه در واحد هاي جبراني يا زبان ثبت نام كرده باشند.

6- در صورت حذف ترم، انصراف و يا اخراج دانشجو از برنامه در هر يك از مراحل تحصيل و به هر دليل، وجوه دريافتي از دانشجو بابت شهريه به وي مسترد نخواهد شد.

7- پس از انتخاب پايان نامه تا پايان مراحل دفاع آن، ثبت نام دانشجو در تمام نيمسال هاي بعدي بر اساس تقويم دانشگاه همراه با پرداخت  شهريه ثابت الزامي است.

8- مبلغ شهريه شامل هزينه هاي مسكن، اياب و ذهاب، تغذيه، كتاب و ساير هزينه هاي دانشجويي نمي شود.
9- محل برگزاري كليه كلاسها در ساختمان دانشكده واحد بين الملل در شيراز مي باشد.

جهت رويت  رشته هاي دكتري در نيمسال اول 93-92 اينجا را كليك نمائيد .

مدارک لازم جهت ثبت نام اولیه:

1- تکمیل فرم ثبت نام اینترنتی،

داوطلبین گرامی می بایست مدارک زیر را اسکن نموده و در قسمت ارسال مدارک، ضمیمه فرم ثبت نام نمایند.

2- صفحه اول شناسنامه،

3- عکس 4×3 داوطلب که در سال جاری گرفته شده باشد،

4- ریز نمرات دوره کارشناسی و كارشناسي ارشد

5- دانشنامه دوره کارشناسی و كارشناسي ارشد( كساني كه تا اين تاريخ موفق به دريافت دانشنامه دوره كارشناسي ارشد خود نگرديده اند مي توانند گواهي موقت پايان اين دوره را ارائه نمايند.)

توجه : دانشجویانی که نیمسال آخر دوره کارشناسی ارشد خود را می گذرانند باید از دانشگاه محل تحصیل خود گواهی مبنی بر فراغت از تحصیل تا   92/06/31   ارائه نمایند .

6- ارائه گوهي رتبه ممتازي  و يا در صورتي كه جزء نفرات اول تا سوم دوره كارشناسي ارشد بوده ايد، و در صورت داشتن فعاليت هاي علمي ، پژوهشي ارائه مدرك مربوطه

توجه : چنانچه تمايل به انتخاب چند رشته داريد، مي بايست به ازاء هر رشته يا گرايش  بطور جداگانه ثبت نام نمائيد.

بعد از ثبت نام جهت پي گيري اطلاعات مي بايست به اخبار سايت مراجعه فرمائيد.

ج – پذیرش:

پذيرش در مقطع دكتري از طريق كنكور سراسري (به صورت نيمه متمركز) و هم از طريق شيوه نامه پذيرش داخلي دانشگاه شيراز با نظارت مستقيم سازمان سنجش جهت تكميل ظرفيت  انجام مي پذيرد. گزينش داخلي در صورت نياز به تكميل ظرفيت در دو مرحله صورت مي گيرد. پس از اتمام دوره ثبت نام ، در مرحله اول بخش يا گروه علمي مربوطه بر اساس بررسي مدارك وصول شده از داوطلبين، با در نظر گرفتن 1- معدل كل دوره كارشناسي و كارشناسي ارشد 2- دانشگاه محل تحصيل3- سوابق آموزشي و پژوهشي( گواهي ممتازي، مقالات،اختراعات،تاليف،ترجمه و...) داوطلبين را اولويت بندي نموده،و در مرحله بعد بر اساس آزمون كتبي يا مصاحبه (بر حسب رشته) و ظرفيت هر رشته،نسبت به پذيرش داوطلبين اقدام مي گردد.

چنانچه در هر مرحله از پذيرش تعداد داوطلبان و يا پذيرفته شدگان هر رشته گرايش كمتر ازسه نفر باشد آن رشته گرايش تشكيل نمي گردد .

داوطلبان گرامي اين ثبت نام به منزله ثبت نام مقدماتي بوده و در صورتيكه ظرفيت اعلام شده از طريق كنكور سراسري تكميل نشود، پذيرش به شيوه اختصاصي با نظارت سازمان سنجش انجام خواهد شد بنابراين اين ثبت نام هيچ گونه حقي را براي داوطلب جهت پذيرش  ايجاد نمي نمايد.

شهریه دوره دكتري:

• · شهريه رشته هاي دكتراي تخصصي دامپزشكي (  فارماكولوژي و .....) در هر نيمسال تحصيلي 84.000.000 ريال مي باشد.
  • · شهريه رشته هاي علوم انساني ( تاريخ) ، علوم اجتماعي ( جامعه شناسي ، علوم اقتصادي )علوم تربيتي ( مديريت آموزشي) در هر نيمسال تحصيلي 66.000.000 ريال مي باشد.
  • شهريه رشته هاي دكتراي گروه مهندسي در هر نيمسال تحصيلي 84.000.000 ريال مي باشد.
  •  شهريه رشته هاي کشاورزی (بیوتکنولوژی کشاورزی، مهندسی آب و علوم باغبانی ) در هر نيمسال تحصيلي 84.000.000 ريال مي باشد.

تبصره 1 : از پذیرفته شدگان در بدو ورود امتحان معافی زبان گرفته خواهد شد و در صورتي كه در بدو ورود معاف نشوند ملزم به شركت و قبولي در امتحانات معافي بعد از آن مي باشند و ملزم مي باشند قبل از دفاع از پايان نامه معاف شوند.

تبصره 2 : پذيرفته شدگان در صورت نياز، با پيشنهاد گروه علمي مربوطه موظف به گذراندن دروس پيش نياز مي باشند.

مهلت ثبت نام:

داوطلبین می بایست مدارک لازم در بند ب را به صورت فایل های jpg  اسکن نموده وضمن پر کردن فرم ثبت نام به آن پیوست نموده و حداکثر تا تاریخ 92/06/31  از طریق سایت اینترنتی ارسال نمایند.

قابل توجه داوطلبيين:

رشته هايي كه ظرفيت آنها از طريق كنكور سراسري تكميل نگردد، پس از اعلام قطعي نتايج كنكور سراسري در شهريور ماه، پذيرش آنها متعاقباً اعلام مي گردد.خواهشمند است در اين خصوص تلفنهاي سازمان را اشغال نفرمائيد.

تلفن تماس دفتر شيراز: 6286560-0711

تعداد دفعات بازدید :18985